• Eurojavea Inmobiliaria since 1998
 • Plaza del Presidente Adolfo Suarez nº9 (Antes Plz.Almirante Bastarreche)
  Puerto de Jávea
 • 03730 Jávea (Alicante)
 • +34 96 579 42 90
 • +34 650 686 079
 • Locatie
Zoeken
En villa in Javea hebben: is in het paradijs leven

En villa in Javea hebben: is in het paradijs leven

28 05 - 2018

 

Er zijn villa’s in Jávea, dat als je ze ziet, wordt je verlieft op. Natuurlijk, wie zou niet in zo’n bevoorrechte omgeving willen wonen? Tussen  zee en berg, waarom kiezen, als je alles kunt hebben!

Spanje  is een land met duizende kilometers kustlijn, maar zo weinig onherhaalbaar als de kust van Jávea, aangeboden door de Costa Blanca.

Geweildige uitzichtpunten, spectaculaire landschappen, droomstranden….en dat allemaal zonder  je comfort op te geven, voordelen van  huidige leven in essentiële aspecten zoals: cultuur, commercie of gezondheid.

Elke makelaar in Jávea kent goed in dit gebied deze groeiende vraag naar huizen of villa’s, zowel door burgers of buitenlanders dat op een dag Jávea bezochten en niet meer wilden vertrekken.

Welke charmes heeft dan Jávea dat iedereen wil blijven?

Als je al Jávea kent, heb je geen behoefte om meerdere uitleg, maar als je deze privilege nog niet hebt, geven we je een aantal redenen waarom deze regio een ideale plek is om te leven.

Het weer.

Het hele jaar door, deze Stad in de provincie van Alicante, geniet van een bijzonder mild klimaat, niet voor niets wordt door de WHO als een van de drie beste microklimaten ter wereld beschouwd. Het massief van de Montgó beschermt het tegen het slechte weer in de Winter, terwijl de bries van de Levantijnse Zee de zomerse hitte tempert. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur varieert tussen 18 en 22 graden. Ideaal, vind je niet?

De locatie.

Aan de voet van de bergen en aan de kust. Voor degenen die altijd zeggen dat je niet alles kunt hebben, Jávea is de uitzondering die de regel bevestigt: hier heb je de nabijheid van een vredige Middellandse Zee  zonder de natuurlijke schoonheid van de berg op te geven.

De uitstekende communicatie.

Strategisch gelegen op een comfortabele afstand tussen de twee grote hoofdsteden Valencia en Alicante, en  wat kleiner zoals Denia, geeft verschillende voordelen die ook een grote stads biedt in een idyllische plek  in contact met de natuur.

Een kosmopolitische sfeer.

Hier kun je leven met mensen van meerdere nationaliteiten, meer dan de helft van onze bevolking, een andere eigenaardige en verrijkende functie van deze prachtige stad in de provincie van Alicante. Een goede makelaar in Jávea kan je mee helpen om je droom huis te vinden.

Als je graag zou willen wonen in een van de beste plekken, raden wij U aan contact te nemen met een goede makelaar van uit deze fantastishe regio, waar je ongetwijfeld je droom Villa zult vinden  met de beste beschikbare aanbieding.

Tussen de charmante straten van de oude stad waar in de avondzon de tosca-stenen  schijnen,  de moderne urbanisaties die vanuit de spectaculaire balkons uitkijken naar de Middellandse Zee, kunt U de huis vinden waar U op bezoek bent.

Niemand beter dan een makelaar in Jávea die zoeken  kan naar deze unieke huis in een paradijs gebied zonder te bewegen.

Aarzel niet, er zijn villa’s in Jávea die het huis van je leven kan zijn.

Alle avonturenopties in Jávea

Alle avonturenopties in Jávea

15 01 - 2019

  Elk jaar ontvangt Jávea duizenden toeristen die komen om te genieten van de stranden en baaien, waaronder het die van Grava en Arenal, het goede weer en het mediterrane landschap. In de...

meer
De huidige vastgoedmarkt aan de Costa Blanca

De huidige vastgoedmarkt aan de Costa Blanca

12 11 - 2018

Als je wilt weten hoe de vastgoedmarkt is, omdat je op dit moment denkt "Ik wil mijn huis in Jávea verkopen "of precies het tegenovergestelde "Ik wil een huis kopen in Jávea", ben je op de juiste...

meer
Internationaal Festival van Xàbia

Internationaal Festival van Xàbia

26 06 - 2018

    Maak kennis met het Internationale Festival van Xàbia HetInternationale Festival van Xàbiais een van de belangrijkste evenementen van de zomer in deze stad aan de Costa Blanca...

meer
De Tosca steen in Javea

De Tosca steen in Javea

28 05 - 2018

  Ken je Tosca? Nee, wij hebben het niet over de opera van Puccini. Wij verwijzen je naar een karakteristiek soort steen van de stad van Jávea, dat je zeker van verrast zult zijn. Je zult...

meer
Plaza del Presidente Adolfo Suarez nº9 (Antes Plz.Almirante Bastarreche)
Puerto de Jávea
03730
Jávea (Alicante)
 • Eurojavea Inmobiliaria since 1998
 • Plaza del Presidente Adolfo Suarez nº9 (Antes Plz.Almirante Bastarreche)
  Puerto de Jávea
 • 03730 Jávea (Alicante)
 • +34 96 579 42 90
 • +34 650 686 079

© Eurojavea Inmobiliaria since 1998 2019

Algemene voorwaarden